Mi a Fraze?

A Fraze egy mesterséges intelligencia szolgáltatás, amivel egyedi, magyar nyelvű szövegeket lehet létrehozni. A szolgáltatás egyedülálló módon képes arra, hogy a felhasználó által megadott bemeneti szöveget és kontextust figyelembe véve egyedi szöveget generáljon.

Mit tud írni a Fraze?

A Fraze képes asszociációkat felismerni, jelentéstartalmakat kibontani, és a szavak jelentését figyelembe véve új szöveget létrehozni – legyen az üzleti szöveg, közlemény, blogposzt vagy más tartalom. A különböző szövegtípusokhoz és kontextusokhoz képes személyre szabott szövegeket generálni. A generált szövegek hossza a néhány szótól egészen a több bekezdésből álló összetett cikkekig terjedhet. A szövegek egyediek és nem ismétlődőek.

Mik a „kreditek”?

A kreditekkel lehet hozzáférni a Fraze AI eszközeihez. Egy-egy AI művelet kredit-értéke több összetevőből áll: a művelet alapárából, a bemeneti karakterek számából, valamint a kimeneti karakterek számából.

Miért nem lehet előre tudni egy AI művelet pontos kredit-értékét?

A kimeneti karakterek száma változó, és a technológia jellegéből adódóan előre nem tudható. Emiatt a művelet elvégzése előtt csak a maximum kredit-érték látható. A művelet elvégzése után látható a levont kreditek pontos száma.

Hogyan lehet krediteket vásárolni?

A Fraze előfizetéses rendszerben működik. Az előfizetési csomagtól függően minden hónapban (amíg az előfizetés aktív) megadott számú kreditet kap a felhasználó. A kreditek egy hónapig felhasználhatók. Az előfizetés bármikor lemondható, de ha nincs aktív előfizetése a felhasználónak, akkor nem tudja használni az AI eszközöket, valamint az eltárolt dokumentumaihoz sem férhet hozzá.

Mik a „dokumentumok”?

A Fraze felhasználóbarát szövegszerkesztőjén belül használhatjuk az AI eszközöket, majd a kész szövegeket dokumentumok formájában tárolhatjuk a Fraze fiókunkban. A dokumentumokat többféle formátumban le lehet tölteni, és bármikor törölhetők. Az előfizetés csomagjától függően a dokumentumok maximális száma korlátozva lehet.

Miben jobb a Fraze, mint más AI szöveggeneráló eszközök?

A Fraze a legmodernebb nyelvi modelleket használja. Az algoritmus kifejezetten a magyar nyelvre van optimalizálva, ezért jobb eredményeket érhetünk el vele, mint más szöveggeneráló eszközökkel. A Fraze további előnye az egyszerű kezelőfelülete: a szolgáltatás használata nem igényel semmilyen előképzettséget, és a szöveggenerálás pár kattintással elvégezhető. A létrehozott szövegeket a felhasználók könnyen módosíthatják, vagy a szolgáltatás egy másik szöveggeneráló algoritmusával kombinálhatják.

A Fraze az OpenAI nyelvi modelljeit használja?

Az OpenAI GPT-4 modellje az egyik forrás, amivel dolgozunk. A GPT-4-et már azelőtt beépítettük a Fraze-be, hogy az a ChatGPT-ben elérhetővé vált volna. Azóta már kiválasztható az új modell a ChatGPT fizetős verziójában, de még most is limitálva van a használata. A Fraze folyamatos fejlesztés alatt áll, és garantáljuk, hogy mindig az elérhető legmodernebb technológiákat fogjuk használni, a legjobb minőségű magyar nyelvű tartalom előállításához.

További kérdéseid vannak?

Lépj kapcsolatba velünk a hello@fraze.hu e-mail címen, vagy a kapcsolati űrlap kitöltésével!